Berichten


Feel the ViBe gaat stoppen

Op Community Manager | jul 01, 2015

Lieve deelnemers aan Feel-the-ViBe,

Al drie jaar weten jullie de weg te vinden naar onze website, het forum, de thema- en de privé chats.  Via de vragenlijsten en in de berichten horen we dat het jullie goed doet te praten over wat je is overkomen, wat er nu speelt en hoe je daarmee om moet gaan. Jullie vinden er herkenning, begrip en steun. Een fijne plek dus.

Daarom doet het ons pijn, dat we jullie moeten vertellen dat Feel-the-ViBe moet gaan stoppen per 1 juli. De reden daarvoor is dat er geen geld meer is.

Voor jullie betekent het dat voorlopig de website nog bereikbaar is. Er zullen geen thema chats meer zijn.  Nieuwe deelnemers kunnen zich niet meer aanmelden maar alleen nog de openbare delen bekijken.

We begrijpen heel erg goed dat dit voor velen van jullie heel erg naar is, en we willen er alles aan doen om het goed af te ronden in de komende periode. We willen jullie absoluut niet in de steek laten.

Wat we willen doen is jullie allemaal in de komende periode een keer spreken in een privé chat. We kunnen dan kijken hoe het gaat en wat we nog voor jullie kunnen betekenen. Als het goed is hebben jullie daar allemaal een mailtje over gekregen. 

Natuurlijk kunnen jullie ook elkaar nog bereiken via de berichtenfunctie. Als je gegevens wilt uitwisselen om contact te houden met elkaar dan kan dat. Jullie zouden bijvoorbeeld een groepsapp kunnen aanmaken.

Wij, Karin, Anouk en Astrid vinden het heel erg jammer dat dit gaat gebeuren. Jullie kunnen er van op aan dat we ons uiterste best zullen doen om jullie te helpen om goed verder te kunnen.

Ook willen we met jullie Feel-the-ViBe evalueren. We zijn benieuwd wat je er van vond, wat er beter kan en wat heel goed was. Zouden jullie daarom deze vragenlijst willen invullen? (Link naar de vragenlijst)

De eerste vragen zijn voor ons, en de vragen daarna gebruiken we tijdens de chat, zodat we vóór de chat alvast kunnen kijken en informatie kunnen inwinnen voor jouw persoonlijke situatie, als je dat wil.

Groetjes van Karin, Anouk en Astrid

Ps. de website verdwijnt niet meteen nu we stoppen. We zullen er nog even zijn om de contacten met jullie af te ronden. 
Na deze week kan je misschien wat veranderingen zien op de website. 

Een website voor alle jongeren die thuis te maken hebben met geweld
Feel The ViBe is een project van het UMC St Radboud, Vrouwenstudies Medische Wetenschappen.
www.umcn.nl/vrouwenstudies
Disclaimer