Berichten


 • Sluiting van Feel the ViBe

  Op Community Manager | aug 19, 2015
  Feel the ViBe is op 1 juli 2015 gestopt. En tot en met augustus worden de contacten met de huidige deelnemers afgerond. Op 20 augustus wordt de website definitief gesloten voor iedereen. Alle accounts worden gedeactiveerd en je kunt vanaf deze datum ook geen vragen meer aan ons stellen. 

  Het openbare deel van Feel the ViBe, met de informatie over huiselijk geweld, blijft nog wel beschikbaar. Je kunt nog steeds informatie vinden over wat huiselijk geweld inhoud, kindermishandeling, welke soorten geweld er zijn, wanneer je getuige bent van geweld en meer.
 • Community managers met vakantie

  Op Community Manager | jul 15, 2015
  Hoi allemaal,

  Van 23 juli tot en met 3 augustus hebben we, Astrid en Anouk, vakantie. Dit betekent dat jullie berichtjes in deze periode even niet beantwoord kunnen worden. Vanaf 3 augustus zijn we weer terug en kunnen we jullie een antwoord sturen. 

  Bij nood kun je altijd contact opnemen met voor een Veilig Thuis (0800 2000), of met de kindertelefoon (0800 0432). 

  Groetjes
  Astrid en Anouk
 • Feel the ViBe gaat stoppen

  Op Community Manager | jul 01, 2015

  Lieve deelnemers aan Feel-the-ViBe,

  Al drie jaar weten jullie de weg te vinden naar onze website, het forum, de thema- en de privé chats.  Via de vragenlijsten en in de berichten horen we dat het jullie goed doet te praten over wat je is overkomen, wat er nu speelt en hoe je daarmee om moet gaan. Jullie vinden er herkenning, begrip en steun. Een fijne plek dus.

  Daarom doet het ons pijn, dat we jullie moeten vertellen dat Feel-the-ViBe moet gaan stoppen per 1 juli. De reden daarvoor is dat er geen geld meer is.

  Voor jullie betekent het dat voorlopig de website nog bereikbaar is. Er zullen geen thema chats meer zijn.  Nieuwe deelnemers kunnen zich niet meer aanmelden maar alleen nog de openbare delen bekijken.

  We begrijpen heel erg goed dat dit voor velen van jullie heel erg naar is, en we willen er alles aan doen om het goed af te ronden in de komende periode. We willen jullie absoluut niet in de steek laten.

  Wat we willen doen is jullie allemaal in de komende periode een keer spreken in een privé chat. We kunnen dan kijken hoe het gaat en wat we nog voor jullie kunnen betekenen. Als het goed is hebben jullie daar allemaal een mailtje over gekregen. 

  Natuurlijk kunnen jullie ook elkaar nog bereiken via de berichtenfunctie. Als je gegevens wilt uitwisselen om contact te houden met elkaar dan kan dat. Jullie zouden bijvoorbeeld een groepsapp kunnen aanmaken.

  Wij, Karin, Anouk en Astrid vinden het heel erg jammer dat dit gaat gebeuren. Jullie kunnen er van op aan dat we ons uiterste best zullen doen om jullie te helpen om goed verder te kunnen.

  Ook willen we met jullie Feel-the-ViBe evalueren. We zijn benieuwd wat je er van vond, wat er beter kan en wat heel goed was. Zouden jullie daarom deze vragenlijst willen invullen? (Link naar de vragenlijst)

  De eerste vragen zijn voor ons, en de vragen daarna gebruiken we tijdens de chat, zodat we vóór de chat alvast kunnen kijken en informatie kunnen inwinnen voor jouw persoonlijke situatie, als je dat wil.

  Groetjes van Karin, Anouk en Astrid

  Ps. de website verdwijnt niet meteen nu we stoppen. We zullen er nog even zijn om de contacten met jullie af te ronden. 
  Na deze week kan je misschien wat veranderingen zien op de website. 

 • Één account voor de comunity managers

  Op Anouk . | apr 21, 2015
  Astrid en Anouk zullen vanaf volgende week dinsdag (28 april), samen gebruik maken van één community manager account. Dit account heet 'Community manager' (verrassend ;)

  We zullen samen gebruik maken van dit account omdat het dan makkelijker is om jullie berichtjes te beantwoorden. Bijvoorbeeld als één van ons er een dagje niet is, of als we er allebei tegelijk zijn. En jullie hoeven dan niet meer te kiezen of je op de website een berichtje naar Anouk of naar Astrid stuurt. Dat maakt alles gewoon een beetje makkelijker. 

  Onderaan onze berichtjes zullen we natuurlijk altijd zetten van wie het berichtje komt.
 • Nieuw: Berichten sturen

  Op Anouk . | feb 10, 2015
  De website is nu officieel helemaal geupdate. Misschien hebben jullie al nieuwe dingen op de website gezien. Één van de nieuwe mogelijkheden is het sturen van berichten naar elkaar, en naar ons.

  In je persoonlijke menu (aan de rechterkant) zie je nu een link 'Berichten'. Je kan daar een bericht schrijven, een deelnemer of community manager aan hun nickname opzoeken, en een bericht sturen.

  Tip: Stuur je een berichtje naar de community managers? Dan is het handig om het bericht naar Anouk én naar Astrid te sturen (dit kan door in 1 bericht twee ontvangers toe te voegen). Dan krijg je zo snel mogelijk antwoord van ons.

  Heb je een vraag, of loop je ergens tegenaan? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen (via de mail of via de website/forum).
Een website voor alle jongeren die thuis te maken hebben met geweld
Feel The ViBe is een project van het UMC St Radboud, Vrouwenstudies Medische Wetenschappen.
www.umcn.nl/vrouwenstudies
Disclaimer